100.YIL COŞKUSU DOLUDİZGİN SÜRÜYOR

İzmit’in işgalden kurtuluşunun 100.yılında İzmit Belediyesinin düzenlediği bir haftalık kutlama etkinlikleri Sarısu Gençlik Kampı’nda doludizgin sürüyor

GÜNDEM Yayın: 03 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.07.2021 12:14:14
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

İzmit Belediyesinin, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılına özel olarak programladığı etkinlikler Sarısu Gençlik Kampı’ndaki ikinci günde de macera, heyecan ve eğlence dolu içeriklerle devam etti. Son derece eğlenceli, bir o kadar da heyecan verici kano turunu deneyimleyen gençler ardından doğa yürüyüşü yaptı, dağ bisikleti kullandı, plaj voleybolu oynadı ve birbirinden güzel aktivitelere katılarak doyasıya eğlendi.

HALK DOYASIYA EĞLENDİ

Sarısu Gençlik Kampı’nda birbirinden güzel etkinliklere imza atarak 100’üncü yıl kutlamalarını tüm Kocaelililere yaşatan İzmit Belediyesi, devam eden Sarısu etkinlikleriyle halkı doyasıya eğlendirdi. Pandemi şartlarından dolayı eğlenmeyi özleyen halk, gün boyu devam eden etkinliklerle vakitlerini dolu dolu geçirdi, unutamayacakları anılar biriktirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.