150 ÇUVAL MİDYEYLE POLİSE YAKALANDILAR

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası açıklarında kaçak olarak avladıkları tespit edilen 3 kişi topladıkları 150 çuval midyeyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 15:37:14
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü Ekipleri İzmit Körfezinde yapmış olduğu denetim ve kontroller esnasında Dilovası açıklarında kaçak olarak avlanan midyecilerin olduğu yönünde bir ihbar aldı. İhbar üzerine  kısa sürede bölgeye giden ekiplerin yapmış oldukları kontrollerde 8 metrelik bir teknede kaçak olarak midye avladıkları tespit edilen M.S., Y.Ö. ve Y.T. suçüstü yakalandı. Şahısların teknesinde avlamış oldukları 150 çuval midyede ele geçirildi. Teknede bulunan midyeler yaşam alanı denize bırakılırken, avcılıkta kullanılan tekneye de polis tarafından el konuldu. Yasak olmasına karşın midye avlayan 3 kişi hakkında ise idari  para cezası uygulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.