6 SOKAĞA DAHA KONFOR GELİYOR

Başiskele Belediyesi vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu şekilde yapabilmesi için asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

YAŞAM Yayın: 13 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 13.08.2021 10:57:12
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

NÜFUS ARTIŞI EN HIZLI OLAN İLÇE

Kocaeli’nin en hızlı nüfus artış hızına sahip olan ilçesi Başiskele’de, yerleşim yerlerinin genişlemesiyle birlikte birçok yeni sokak açılıyor. Altyapı sorunun olmadığı cadde ve sokakları sıcak asfalt ile kaplayan Başiskele Belediyesi, gelişime açık yeni yerleşim yerlerinin artmaya devam ettiği noktalarda ise ulaşımın konforsuz olmaması adına soğuk asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

 

SOĞUK ASFALT

Hali hazırda iki mahallede üstyapı çalışmaları devam ediyor. Damlar Mahallesi Gencer Sokak ve Medeni Sokak soğuk asfalt ile kaplanacak. Ayrıca Yeniköy Merkez Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ile Beyzade, Erman, Necip ve Narlık Sokak’ta soğuk asfalt çalışması gerçekleştirilirken; Hündür Sokağı ise parke taşlarıyla döşenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.