600 METREKARELİK YENİ PARK

Başiskele Belediyesi, vatandaşların istekleri doğrultusunda kentin her noktasında çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesi adına yeni park alanları oluşturuyor.

YAŞAM Yayın: 20 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 20.08.2021 12:29:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BAŞİSKELE’YE İKİ YENİ PARK ALANI DAHA

 

Başiskele’de ailelerin ve geleceğin hazinesi çocuklarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni eserler üretmeye devam eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iki mahalleye daha yeni park alanı yapımına başlanması için talimat verdi. Başiskeleli gençlerin gelecekleri için yatırımlarını sürdüren Başiskele Belediyesi Yeşilyurt Mahallesi Okur Sokak’ta yeni bir park alanı yapacak. Ailelerin keyifli ve güvenli şekilde vakit geçirebileceği, 600 metrekare alan üzerine yapılması planlanan park alanında 200 metrekarelik voleybol sahası, çocuk oyun grubu ve iki adet çardak yer alacak.

 

FUTBOL SAHASI

 

Yeşilyurt Mahallesi’nin yanı sıra Yakacık Mahallesi Kars Sokak’ta bulunan park alanının yanına da vatandaşların talebi doğrultusunda futbol sahası yapılacak. Park alanında incelemelerde bulunan Başkan M. Yasin Özlü, mevcut park alanında 450 metrekarelik futbol sahası için ilgili ekibine talimat verdi. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası tamamlandığında çocukların ve gençlerin güvenle spor yapabileceği bir alan olacak.

 

ESKİYEN PARKLAR DA YENİLENİYOR

 

İlçenin dört bir köşesinde hali hazırda kullanılan, zamanla eskiyen ve tehlike arz eden parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da Başiskele Belediyesi tarafından yapılmaya devam ediyor.

 

BAŞKAN ÖZLÜ ÇOCUKLARLA 

 

Başiskele’de çocuklara büyük değer veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sahada yaptığı incelemeler sırasında karşılaştığı çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Gençlerin Yasin Ağabeyi olarak çocuklarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Özlü, kardeşlerinin hem istek ve taleplerini dinledi hem de onlardan enerji topladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.