691 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN KİŞİ POLİSE YAKALANDI

Gebze’de işlediği dolandırıcılık suçundan yargılandığı mahkemece 691 yıl 8 ay ağır hapis cezasına ve 6 bin lira adli para cezasına çarptırılan kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 16:21:39
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgiye göre Gebze’de 2008 ve 2013 yılları arasında bin 49 kişinin, tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticileri tarafından dolandırılarak mağdur edilmesi olayı ile ilgili tutuksuz yargılanan M.M, mahkeme tarafından 691 yıl 8 ay ağır hapis cezasına ve 6 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Cezası bir üst mahkeme tarafından onanan hükümlü, Kocaeli Polisi tarafından Yalova’da düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanarak adli mercilere sevk edilen M.M tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.