AK KADINLAR'DAN ÇEYİZ DESTEĞİ

Ak Parti İl Kadın Kolları "Öksüz ve yetim nişanlı genç kızlara çeyiz desteği" projesi kapsamında 12 ilçede ikamet eden nişanlı genç kızlara çeyiz desteğinde bulundu.

SİYASET Yayın: 08 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 08.09.2021 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çeyiz destekleriyle gençlerin düğün sevinçlerine ortak olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimi bu projeyle ilk etapta yeni yuva kuracak 18 genç kızı ziyaret ederek hazırladıkları çeyizleri teslim ettiler. Çeyiz desteği projesine  yönelik yaptığı açıklamada Başkan Yasemin Özdemir, “AK Parti İl Kadın Kolları olarak Sosyal Politikalar Birim başkanlığımız öncülüğünde başlattığımız öksüz ve yetim nişanlı genç kızlarımıza yönelik çeyiz desteği projesi kapsamında İl, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve yardımseverlerimizin katkılarıyla 18 genç kızımızı ziyaret ederek çeyizlerine destek olduk. Ziyaretlerimiz esnasında duygu dolu anlar yaşadık. Gençlerimizin kurdukları yuvaya bir nebze olsun destek olmuş bulunmaktan dolayı mutluluk duyduk. Bu bağlamda projemize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.” dedi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir, çeyiz desteği projesinin AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından devam ettirileceğini de sözlerine ekledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.