AK PARTİ'DE 20.KURULUŞ YIL HEYECANI

AK Parti Kocaeli, kuruluşu 81 ille aynı anda kutluyacak:Cumhurbaşkanı Erdoğan,bütün teşkilata canlı hitap edecek.

SİYASET Yayın: 11 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 11.08.2021 12:43:57
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Kocaeli’de büyük heyecan. Partinin 20.kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos Cumartesi günü 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi gerçekleşecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bütün illerle eşzamanlı olarak yapılacak toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata canlı yayınla hitap edeceğini duyurdu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak programa bütün teşkilatı davet etti.
TÜM İLLERDE DANIŞMA MECLİSİ
AK Parti 20 yaşında. Türkiye’nin siyasi çalkantılarla boğuştuğu bir dönemde 14 Ağustos 2001’de kurulan ve oy rekorlarıyla 19 yıldır kesintisiz iktidarda olan AK Parti, cumartesi günü 20.yaşını kutlayacak. Bu özel gün nedeniyle Türkiye genelindeki tüm teşkilatları kapsayan geniş çaplı bir program hazırlandı. Tüm illerde eşzamanlı genişletilmiş il danışma meclisleri yapılacak.
KOCAELİ PROGRAMI KONGRE MERKEZİNDE
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilimizdeki danışma toplantısının 14 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacağını açıkladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı yayınla hitap edeceği AK Parti Kocaeli 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi saat 16.00’da başlayacak.
ERDOĞAN CANLI OLARAK HİTAP EDECEK
Açılış konuşmasını AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yapacağı danışma meclisinde en genç mahalle başkanı, en uzun süre görev yapan kadın kolları ilçe başkanı, ana kademe il kurucu temsilcisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri ve MKYK üyesi de birer konuşma yapacak. Başkan Ellibeş, ikram ve tanıtım filmlerinin de yer aldığı programın en önemli bölümünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki danışma meclisinden bütün illere canlı yayınla sesleneceği an olacağını belirterek şunları söyledi:
DAİMA MİLLETİMİZLE EL ELE
“AK Parti olarak geride kalan süreçte ardı ardına atılan reform adımları ile yeni Türkiye'nin temellerini güçlendirdik. AK Parti, iktidar döneminde vesayet odakları, devlet içinde yapılanan terör örgütleri ile bölücü terör örgütlerinin faaliyetleri, kapatma davası ve darbe girişimlerine maruz kaldı. Ancak tüm engelleme girişimlerini sonuçsuz bıraktık. Çareyi askeri darbede arayan hainler 15 Temmuz 2016'da Türkiye'yi darağacına götürmek istedi. Ama buna da milletimizle birlikte izin vermedik.”
YAPILAMAZ DENİLENLER YAPILDI
“Devlet millet kenetlenmesinin en güzel örneği ile FETÖ ve destekçilerine büyük bir ders verildi. Gerek FETÖ gerekse de diğer terör örgütleriyle mücadelede büyük başarılara imza atıldı. Yerli ve milli teknoloji hamlesi ile Türkiye dünyaya savunma teknolojileri ihraç eden ülke konumuna geldi. Yapılamaz denilen dev projeler bir bir hayata geçirildi.”
CUMARTESİ GÜNÜ KONGRE MERKEZİNE
“20 yıldır devlet millet el ele her türlü güçlüğün üstesinden geldik. Belki bir ömre sığmayacak komplolara darbe girişimlerine milletimizle birlikte göğüs gerdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk siyasetinde tarih yazan AK Parti şimdi 20.yılını kutlamaya hazır. Bütün teşkilatımızı bu özel günde, 14 Ağustos Cumartesi günü Seka Park içindeki Kocaeli Kongre Merkezi’nde Saat 16.00’da gerçekleşecek 107.Genişletilmiş Danışma Meclisimize davet ediyorum”.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.