AK PARTİ'DE DANIŞMA 27 EYLÜL'DE OLACAK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ni 27 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacağını açıkladı.

SİYASET Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 21:39:20
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

ELLİBEŞ’TEN TOPLANTI
AK Parti’de Pandemi nedeniyle ara verilen danışma meclisleri yeniden başlıyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe başkanlarıyla buluştuğu toplantıda 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısının 27 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da Seka Park içinde bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacağını açıkladı. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Dr.Şahin Talus ve Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan’ın da yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “Teşkilatımızın en önemli kültürü danışma meclisimizde, partimize emek vermiş herkesle yeniden bir araya geleceğimiz için heyecanlıyız” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.