AK PARTİ MAHALLE TOPLANTILARA GEBZE'DEN BAŞLADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatıyla il yönetim kurulu ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri her hafta mahalle toplantılarına katılmaya dün akşam Gebze’den başladı. Toplantıların yüksek katılımla gerçekleşmesine övgüde bulunan Başkan Ellibeş, “Böyle bir teşkilat herkese nasip olmaz” dedi.

SİYASET Yayın: 02 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.09.2021 11:25:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MAHALLELERE GİTTİLER
AK Parti Kocaeli’de teşkilat çalışmaları yaz aylarında ara vermeden devam ediyordu. Başkan Mehmet Ellibeş’in talimatıyla Eylül ayıyla tempo daha da yükseliyor. Geçen hafta Çayırova’da mahalle başkanlarıyla toplantılar başlamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantılar her hafta farklı ilçelerde devam ederken, dün akşam yeni bir çalışma daha start aldı. Buna göre ana kademe, kadın ve gençlik kolları il yönetim kurulu üyeleri her hafta mahalle toplantılarına katılacak. Gebze’de dün akşam başlayan programlara AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve meclis üyeleri de destek verdi. Başkan Ellibeş, toplam 472 mahallede 5 binin üzerinde mahalle yöneticisiyle bu şekilde bir araya geleceklerini, onları dinleyip, önerilerini alacaklarını kaydetti.
DURMAK YOK
Başkan Ellibeş, önümüzdeki günlerde ilçe başkanlıklarının sandık yönetim kurullarıyla danışma meclislerini başlatacağını ve bu şekilde 35 bin üye ile temas kurulacağını da hatırlatarak, “Genel Merkezden başlayarak mahallelerimize kadar inen, işleyiş bakımından birbirinden pek farkı bulunmayan güçlü, oturmuş bir teşkilata sahibiz. Liderine ve davasına sıkı sıkıya bağlı olan bu yapı her zaman çok hızlı organize olup, aldığı kararları anında uygulalayabiliyor. Pandemi döneminde online, normal zamanlarda yaz-kış demeden kesintisiz devam eden yönetim kurulu toplantılarımızda şimdi mahalle yönetimlerimizle bir araya geliyoruz. Açıkçası Gebze’de yapılan ilk toplantıda mahalle teşkilatlarımızın özverisine ve gayretine bir kez daha şahit olduk. Böyle bir teşkilat herkese nasip olmaz. Ben toplantılara katılan il yöneticilerimize, ilçe başkanlığımıza, belediye başkanımıza ve en önemlisi mahalle başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.