AK PARTİLİ BAŞKAN KALBİNE YENİLDİ

AKP Başiskele İlçe Kadın Kolları Mahmut Paşa Mahalle Başkanı Serap Kılıç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

SİYASET Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 15:33:09
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Mahmut Paşa Mahallesinde ikamet eden İrfan Kılıç’ın eşi, AKP Başiskele İlçe Kadın Kolları Mahmut Paşa Mahalle Başkanı ve Başiskele İlçe Kadın Kolları Ana kademe yönetim kurulu yedek üyesi Serap Kılıç (56) geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Başiskele Belediye başkanı Mehmet Yasin Özlü yayınladığı başsağlığı mesajında, “Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Mahmut Paşa Mahalle başkanımız Serap Kılıç ablamızın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” cümlelerini kullandı. AKP BaşiskeleBaşkanı Mustafa Koral ise “Çok başarılı, davamız için koşturan kızımızdı. Ailesine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum” dedi. 1 çocuk annesi olan Serap Kılıç’ın cenazesi 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.