AK PARTİLİ VEKİLLER SAHAYA İNDİ

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gölcük ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bir dizi temaslarda bulundu. Işık’a bu ziyaretinde AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yöneticilerin yanı sıra kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Demir de eşlik etti.

SİYASET Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 09:48:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEZER’İ ZİYARET
Ak Parti Milletvekili Işık ve ilçe teşkilatının ilçe programında ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret vardı. Sezer konuklarını makamında ağırlarken çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Ardından AK Partili grup Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyarete gitti. Esnafların istek ve sorunları bu ziyarette istişare edilirken sonrasında program geçmişten bugüne partiye emekleri bulunan isimleri ziyaretle devam etti. Musa Şenol, Zekai İren ve İsmail Uzuner ziyaret edilen isimler arasındaydı.
SENDİKA ZİYARETLERİ
Işık ve beraberindekilerin Gölcük turunda sendikalar da unutulmadı. Türk Harb-iş Sendika Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi, Türk Metal Sendika Başkanı Mehmet Şener ve yönetimi ziyaret edilip çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
TAZİYEDE BULUNDULAR
Dolu dolu bir gününü Gölcük’e ayıran, ilçe teşkilatıyla birlikte temaslarda bulunan Işık programını taziye ziyaretiyle tamamladı. Kavaklı mahallesinden Sinan Aktuz ve ailesine taziye ziyaretinde bulunan, hayatını kaybeden babaları için rahmet dileyen Işık, talihsiz bir olay yaşayarak hastanede tedavi gören İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Yunus Emre Kaplan’a da gitti. Geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.