AŞEVİ KURBAN ETİ BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

Başiskele Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban eti bağışlarını bekliyor.

YAŞAM Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla yılın 365 günü yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya ve yardım elini uzatmaya devam eden Başiskele Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel örneklerinden Halil İbrahim Sofrası Aşevi ile ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hayırsever vatandaşların kurban eti bağışları aşevi yetkilileri aracılığı ile bir kez daha yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelere ulaştırılacak. Yardımsever vatandaşlar, Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak bağış kurban etlerini evlerinden aldırabilecekler. Belediye ekiplerince toplanan kurban bağış etleri aşevinin dondurucularında muhafaza edilecek ve ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sıcak yemek olarak dağıtılacak.

 

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE 365 GÜN SICAK YEMEK HİZMETİ

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Yardım Komisyonu’nca tespit edilen yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yardıma muhtaç kişi ve aileler aşevi hizmetinden faydalanıyor. Usta aşçılar tarafından her gün sağlıklı ve hijyenik ortamda 2 öğün 3 çeşit yemek pişirilirken, hazırlanan yemekler yine belediye ekiplerince kar kış soğuk demeden ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerinin evlerine kadar götürülüyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.