“Avrupa Birliği ve Türkiye’de Su Farkındalığı ve Verimliliği Paneli “

Kocaeli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde Kocaeli Sanayi Odası Çevre ve Dijital Dönüşüm Komisyonları ve Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü işbirliğinde online olarak “Avrupa Birliği ve Türkiye'de Su Farkındalığı ve Verimliliği Paneli” düzenlendi.

YAŞAM Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 11:19:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 1996 yılında Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet göstermeye başlamış, bugünde AB Bilgi Merkezleri 19 il de aktif olarak çalışmaktadır. AB Bilgi Merkezinin amacı Türkiye – Avrupa Birliği ilişkileri hakkında yerelde halka doğru ve düzenli bilgi akışı sağlamaktır.

Bu çerçevede, suyun önemine dikkat çekmek amacıyla  düzenlenen etkinlik İzaydaş Genel Müdürü ve Kocaeli Sanayi Odası Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Saraç ve   ISU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy’un açılış konuşmalarıyla başladı.
 Muhammet Saraç’ın moderatörlüğünde sürdürülen panel kapsamında;

 AB’de Çevre ve Su Politikaları konusunda İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas  

Su Ayak İzi Hesaplama ve Sürdürülebilir Üretim konusunda İTÜ Öğretim Üyesi

Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu
Sanayide Su Kullanımı ve Geri Kazanım Suyu konusunda ISU Tesisler Daire Başkanı Ünal Bostan

Su Kullanımında İyi Uygulama Örnekleri alanlında ise TÜPRAŞ Proses Başmühendisi Ömer ÇAĞLAR  ile  HKTM Yönetim Kurulu Başkanı A. Tunç ATIL konuşmacı olarak yer aldı.Panel yoğun katılımla gerçekleştirilmiş olup katılımcılar soruları hakkında uzmanlarından bilgi alma fırsatı yakaladılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.