AZİZE HATUN SPOR SALONU YENİ YERİNDE

Başiskele Belediyesi tarafından Yeniköy Merkez BağlantıMahallesi’nde hizmete açılan Azize hatun Kadın Spor Merkezi yeni binasında hizmete hazır hale getirildi.

SPOR Yayın: 09 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 09.06.2021 10:33:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla kentte sağlıklı yaşamı destekleyen Başiskele Belediyesi, Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’ni belediyeye ait yeni bir binaya taşıdı. Yeniköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yanında Başiskele Belediyesi’ne ait bina, tadilat çalışmalarının ardından yeniden düzenlendi. Modern, nezih ve konforlu hale getirilen bina, artık Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’nin yeni adresi oldu.  

SPOR ALETLERİ KULLANIMA HAZIR

Sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmek isteyen ilçenin şanslı ve güçlü kadınlarına kısa bir sürede hizmete hazır hale getirilen Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’nde spor aletleri yerleştirildi. Koşu bantları, kondisyon bisikletleri, eliptik bisikletler, pilates araç gereçleri ve her türlü kardiyo aletleri salonda yerlerini aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı kalan spor merkezi, “Kademeli Normalleşme” sürecinde yeni yerinde, nezih ve ferah bir ortamda uzaman spor eğitmenleri eşliğindekadınlara yeniden hizmete başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.