BALIKÇI BARINAKLARI YANDI

Kandıra Bağırganlı sahilinde bulunan balıkçı barınaklarında elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangında 2 dükkan tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken 1 dükkanda ise ağır hasar meydana geldi.

ASAYİŞ Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 18:15:52
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgiye göre Kandıra Bağırganlı Limanında bulunan balıkçı barınaklarında bulunan bir dükkanda elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyürken alevleri görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın kısa sürede diğer iki dükkana da sıçradı. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında Nejdet Turan ve Güven Öztürk’e ait barınaklar kullanılamaz hale gelirken Ahmet Gülay’a ait barınakta ise ağır hasar oluştu. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.