BARONUN YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Kocaeli Barosu’nun düzenlenen genel kurulu sonucuna göre şekillenen yeni yönetimi belirlendi. Öteki Adaylar olarak yönetime aday olan Selda İlgöz, çarşaf listeli seçimde Başkan Candemr’in listesine girmeyi başardı.

GÜNDEM Yayın: 11 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.07.2021 20:42:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Öteki Adaylar’dan İlgöz, baro yönetiminde
Kocaeli Barosu’nun 36. Olağan genel kurulu sonrası Kocaeli Adliyesinde seçimi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Bahar Gültekin Candemir’in tek aday olduğu kongrede 13 isim, yönetim kurulu üyeliğine aday oldu. Yönetim kurulunu açıklayan Candemir, “Bizim bu dönem 13 adayımız var” demişti. Ancak Öteki Adaylar olarak bilinen Talip Kavak, Selda İlgöz ve Hüseyin Akbaş ayrı bir liste gibi yönetime girmek için seçim çalışması yaptı. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla Selda İlgöz, Candemir’in yönetimine girmeyi başardı.

Yönetimde 4 kadın
Çarşaf liste olarak yapılan seçimde bin 17 avukat oy kullanırken mevcut Başkan Bahar Gültekin Candemir 877 oy aldı. Başkan adayı, yönetim kurulu adayları, denetim kurulu adayları, disiplin kurulu adayları ve TBB adaylarına kullanılan oyların toplamda 611’i ise geçersiz sayıldı. Yönetime aday olan Muhsin Emrah Toker 711, Birol Özyürek 700, Mehmet Gül 647, Arzu Türkkal Enç 638, Nuriye Yılmaz 594, Mustafa Berk Uluç 577, Kamuran Yıldırım 522, Fatih Üstünay 488, Özden Sönmez Bodur, Selda İlgöz Kocayiğit 480 oy aldı. Yönetime aday olan ancak listeye giremeyen Erhan Türkan 461, Talip Kavak 400, Hüseyin Akbaş ise 331 oy aldı. 

YÖNETİM KURULU
Muhsin Emrah Toker, Mehmet Gül, Birol Özyürek, Mustafa Berk Uluç, Kamuran Yıldırım, Fatih Üstünay, Nuriye Yılmaz, Özden Dobur, Arzu Türkkal Enç, Selda İlgöz

DENETLEME KURULU
Hürrem Güner, Raif Kandemir, Halil İbrahim Demiral

TBB DELEGELERİ
Başar Değer, Gülhanım Kara, Volkan Koçak

DİSİPLİN KURULU
Eftal Kara, Fedayi Okumuş, Hakan Çelikkeser, Nalan Örengül, Sedat Çoruh

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.