BAŞİSKELE 2022 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Başiskele Belediyesi’nin 2022 Yılı Performans Programı ve 2022 Yılı Gelir-Gider Bütçesi belediye meclisinde yapılan oylamayla kabul edildi.

GÜNDEM Yayın: 08 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.10.2021 23:13:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Ekim Ayı 9. Olağan Toplantısı, 2. Birleşimi 1. Oturumu Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Demokratik bir ortamda yapılan toplantıya meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2022 Yılı Performans Programı ve Gelir – Gider Bütçesi’nin görüşüldü. Görüşmeler sonunda 221 milyon 757 bin TL belirlenen 2022 yılı Gelir – Gider Bütçesi ve 2022 Yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edildi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Kentimizin ihtiyaçları ve paydaş beklentileri göz önünde bulundurularak 2022 yılı Performans Programımızı ve buna bağlı bütçemizi tüm birimlerimizin katılımı ile hazırladık. Plan ve Bütçe Komisyonumuz üyelerine ve tüm çalışma arkadaşlarıma emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bütçemizin değerli hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.