BAŞİSKELE BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI

Başiskele Belediyesi, hizmet içi eğitimlerle belediye personelini bilinçlendirmeye devam ederken her türlü olası iş kazalarınaa karşı farkındalık ve kazaları önleme eğitimleri vermeye de devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 22:21:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Belediye personelinin iş sağlığı ve güvenliğini önemseyen ve bu konuda çok hassas olan Başiskele Belediyesi, olası yangınlara karşı personel eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Belediye Hizmet Binası önünde “Yangın Söndürme Eğitimi ve Tatbikatı” eğitimi verildi.

Uzman eğitmen Emin Yalınyiğit tarafından verilen eğitimde “Yangın nedir, Yangın Çıkış Nedenleri, Yangında Alınacak Önlemler, Yangın Esnasında Yapılması Gerekenler, Yangın Öncesi ve Sonrası Hareket Tarzları, Doğru Yangın İhbarı Verme ve Yangınlara Müdahale” konularında belediye çalışanları bilgilendirildi.

Belediyede ya da herhangi bir yerde çıkabilecek yangınlara karşı; müdahale, kurtarma, koruma ve ilk yardım ekiplerinin oluşturulması gerektiğine dikkat çekilen eğitimde personele yangın söndürme cihazlarının özellikleri ve kullanım şekli hakkında bilgiler verildi. Teorik olarak verilen bilgilerin ardından açık alanda kontrollü bir şekilde oluşturulan yangınlara belediye personelleri yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederek yangını başarılı bir şekilde söndürdüler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.