BAŞİSKELE BU YAZ SAHİLDE

Koronavirüs salgını dolayısıyla yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri başladı.

KÜLTÜR Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 12:41:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde ilçede kültür-sanat etkinliklerine önem veren, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan Başiskele Belediyesi, “Bu Yaz Sahile Gel” sloganıyla vatandaşları Başiskele Sahili’ne davet etti. Geçen yıl Koronavirüs salgını gölgesinde geçen etkinlikler bu yıl daha coşkulu başladı. Başiskele Sahili’nin eşsiz manzarası ve ılık bir yaz akşamında yaz etkinliklerini Murat Bizel ve Bando Takımı’nın konseriyle başlatan Başiskele Belediyesi vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Kısıtlamalar sonrası gerçekleştirilen ilk konsere vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterirken yine maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi. Murat Bizel ve ekibinin şarkılarıyla oyunlar oynayan müzikseverler gönüllerince eğlendiler.

MURAT BİZEL VE BANDO GÖSTERİSİ

Sahilde unutulmaz bir yaz akşamı daha yaşayan vatandaşlar, Murat Bizel ve Bando Takımı’nın performansını alkışlarıyla ödüllendirdi. Çevre ilçelerden gelen sanatseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği konser sonrası vatandaşlar, yaz etkinlikleri dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.