BAŞİSKELE'DE ARADA MESAFELER OLSADA GÖNÜLLER BİR

Başiskele Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla Kovid-19 tedbirlerinin sıkı tutulduğu ilçede 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi iklimini, birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhu ile yaşatmaya devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 12:25:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Gönül Belediyeciliği” şiarıyla tevazu, samimiyet ve gayret ile Ovacık’tan Sepetlipınar’a, Serindere’den Servetiye’ye kadar bir uçtan diğer uca 209 kilometrekarelik alanda tüm Başiskele’yi kucaklayarak hemşehrilerinin gönül sofralarına misafir oluyor.   

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla yılın 365 günü gönülden işler yaparak ihtiyaç sahiplerinin yanında ve destekçisi olan Başiskele Belediyesi, bu Ramazan ayında da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinesinde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yapmaya başladı. Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla hazırlanan temel gıda malzemelerinden oluşan koliler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yapılan sosyal tespitler sonucunda yardıma muhtaç ailelerin evlerine kadar teslim edildi.

BAŞKAN ÖZLÜ: HEMŞEHRİLERİMİZE RAMAZAN DESTEKLERİMİZİ ULAŞTIRDIK

Yardımlaşma ve dayanışma kültürünü doğup büyüdüğü topraklara gönülden yayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Ramazan kumanya yardımlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Onbir Ayın Sultanı Ramazan’a ulaşmanın mutluluğuyla tüm Başiskeleli hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün itibariyle Başiskelemiz’in her noktasında ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize desteklerimizi, kumanyalarımızı, sosyal hizmetler ekiplerimizle birlikte ulaştırmış bulunmaktayız. Bu vesileyle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazan Bayramı’nda görüşmek dileğiyle.”  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.