BAŞİSKELE'DE ARALIKSIZ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi vatandaşların daha konforlu ulaşım sağlaması amacıyla sokakları asfalt ve kilitli parke taşları ile döşemeye devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 12 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 12.10.2021 22:00:17
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

İKİ SOKAK

İlçenin dört bir köşesinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, kış aylarının yaklaşması ile birlikte hızını daha da arttırdı. Vatandaşların kent içi ulaşımlarının aksamaması ve daha konforlu olması adına Başiskele sokaklarını asfalt ve parke taşları ile tek tek işleyen ekipler bu kapsamda iki sokakta daha çalışmalarını sürdürüyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çalışmalar kapsamında, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Körfez Mahallesi Park Sokak ve Fatih Mahallesi Kaynak Sokağı kilitli parke taşı ile kapladı. Bölge sakinleri, çalışmaları yakından takip eden Başkan Özlü ile sohbet ederek yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.