BAŞİSKELE'DE BÜYÜKLER MÜZİKLE, KÜÇÜKLER İLLÜZYONİST ŞOVLA EĞLENDİ

Başiskele’de bu yaz 7’den 70’e herkese ve her kesime hitap eden kültür-sanat etkinliğine imza atan Başiskele Belediyesi, dün akşam büyükleri müzikle, küçükleri ise illüzyonist şovla eğlendirdi.

SANAT Yayın: 23 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 23.08.2021 18:28:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel” etkinlikleri kapsamında vatandaşlar eğlenceli ve keyifli bir yaz geçirmeye  devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele Sahili’nde kurulan sahneye ilk olarak Murat Bizel ve ekibi sahneye çıkarak, ritim şov ile Başiskelelileri eğlendirdi.

RİTİM ŞOV İLE EĞLENCE

“Bu Yaz Sahile Gel” sloganıyla herkese ve her kesime uygun etkinliklerle eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşayan Başiskeleliler, dün akşam başarılı Perküsyonist Murat Bizel ve ekibinin canlı müzik performansıyla coşkulu bir gece yaşadılar. Çevre ilçelerden gelen sanatseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği konser güzel anlara sahne oldu.

ÇOCUKLARA İLLÜZYON GÖSTERİSİ

Başiskele’nin şanslı çocuklarını da unutmayan Başiskele Belediyesi, illüzyon gösterisini de miniklerle buluşturdu. İllüzyonist Sabu olarak tanınan Dursun Ökdemir ve ekibi tarafından yapılan gösteriyi çocuklar kadar büyükler de büyük ilgiyle izledi. Sahnedeki illüzyon gösterileri büyük bir dikkatle izleyen çocuklar, şaşkınlık içerisinde eğlenceli vakitler geçirdiler.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.