BAŞİSKELE’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başiskele’nin genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, kente yepyeni parke yollar kazandırmaya devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 12:58:29
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde yürütülen yol çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. İlçenin tüm mahallerindeki yeni imara açılan ve çeşitli nedenlerle bozulan yolların üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ve sorunlara kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşilyurt Mahallesi Alman Boğazı Sokak’ta kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Ekiplerin yoğun tempoda gerçekleştirdiği çalışmalarla yaklaşık 300 metrelik yol, hem araç sürücüleri hem de yayalar için güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.