BAŞİSKELE’DE ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM

Başiskele’de vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi için asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, iki mahallede daha sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

YAŞAM Yayın: 02 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 02.08.2021 15:26:13
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Kentin birçok noktasında yolları yenileme çalışmalarına aşırı yaz sıcaklarında da devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Mehmetağa ve Ovacık Mahalleleri’nde dört yolu sıcak asfaltla kapladı. Mehmetağa Mahallesi’nde yaklaşık 3000 metrelik Kanal Yolu Caddesi’ni sıcak asfaltla kaplayan ekipler, daha sonra Ovacık Mahallesi’nde Cevher, Akçakoca ve Mimar Sokaklarını asfaltlayarak yolları daha konforlu hale getirdiler. Sıcak yaz günlerinde belediye ekiplerinin özverili bir şekilde çalışarak yollarını yenilediğini gören mahalle sakinleri, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler, işlerinde güzellikler ve kolaylıklar dilediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.