BAŞİSKELE’DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi, “Mavi Yeşil Temiz Başiskele” şiarıyla ilçe genelinde temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

YAŞAM Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 20:08:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yolları, yeşil alanları ve çöp konteynırlarını temizleyerek vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda huzur içerisinde yaşayabilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Büyük bir özveriyle durmaksızın çalışan belediye ekipleri, ilçenin her bir mahallesinde sokak ve caddeleri yol süpürme araçlarıyla yolları süpürürken özel solüsyonlu bol köpüklü artezyen su dolu tankerlerle yolları yıkayarak pırıl pırıl hale getirdiler.

 

ÇÖP KONTEYNIRLARI SIK SIK DEZENFEKTE EDİLİYOR

İlçedeki tüm evsel atık ve geri dönüşüm konteynırlarını periyodik olarak temizleyen ve dezenfekte eden Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem Koronavirüs salgınına karşı hem de kentte istenmeyen pis kokulara geçit vermiyor. Sokak ve caddelerdeki konteynırları çöp konteyneri yıkama araçlarıyla tek tek yıkayan ve dezenfekte eden ekipler toplum sağlığını ve çevreyi koruyor.

 

BAŞİSKELE’DE YEŞİL ALANLAR TERTEMİZ

Yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Başiskele’deki yeşil alanlar, park ve bahçeler de belediye ekiplerince periyodik olarak temizlenmeye devam ediyor. İlçe genelindeki tüm yeşil alanlarda mıntıka temizliği, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren ekipler, hem çevre temizliği sağlarken hem de kente estetik değer katıyorlar. Belediye ekipleri ayrıca ilçe genelindeki kalıcı konutların yeşil alanlarının da çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını periyodik olarak yaparak vatandaşlardan büyük takdirini topluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.