BAŞİSKELE'DE ÇOCUK PARKLARI YENİLENİYOR

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geleceğin teminatı çocuklar ile ailelerin güzel ve eğlenceli vakitler geçirdikleri parklara bir taraftan yenilerini eklerken var olan parkları da revize ederek yenilemeye devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 29 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 29.05.2021 02:06:45
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şehitekrem Mahallesi Küçük Sokak'taki zamanla eskiyen çocuk parkı tamamen yenileniyor. Parkta eskiyen oyun gruplarını tamamen kaldıran ekipler, iş makinalarıyla parkın zeminini daha modern ve çocuklar için daha güvenli hale getirmek için çalışmalara başladı.

Başiskele’de çocukların hem eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri oyun parklarını bir bir revize eden belediye ekipleri, Kullar Tepecik Mahallesi’nde yer alan Hacı Mustafa Sokak Parkı’nın da eskiyen zemin kauçuklarını yeniliyor.

Ekipler ayrıca ilçe genelindeki parklarda eskiyen çocuk oyun gruplarının ve oturma gruplarının bakım ve onarımını da yaparak çocuklar için daha güvenli hale getiriyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.