BAŞİSKELE’DE İKİ MAHALLE BİRBİRİNE BAĞLANDI

Başiskele Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda Serdar Mahallesi ile Barbaros Mahallesi'ni bir köprü ile daha birleştirdi.

YAŞAM Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 15:23:18
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü liderliğinde ilçede yürütülen hizmetlerle hem gönül köprüleri hem de fiziki köprüler kurulmaya devam ediliyor. Serdar Mahallesi ile Barbaros Mahallesi’ni birbirinden ayıran derenin üstüne yaklaşık 5 metre yüksekliğinde ve 4 metre genişliğinde kutu menfez köprü yapan Başiskele Belediyesi,  bölge sakinlerinin ulaşım ağını arttırıyor. Serdar Mahallesi Meriç Sokak ile Barbaros Mahallesi Şaştım Sokak kurulan köprü ile iki mahalle birbirine bağlandı. Vatandaşların hizmetine açılan köprü, ulaşım alternatifi artan bölge sakinlerini memnun etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.