BAŞİSKELE'DE İKİ MAHALLE YÜRÜYÜŞ YOLU İLE BİRLEŞİYOR

Başiskele’de vatandaşların sosyal yaşam alanlarını güzelleştiren ve kenti daha yaşanabilir hale getiren Başiskele Belediyesi, ilçeye modern ve estetik yürüyüş yolları kazandırmaya devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 12 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 12.08.2022 16:48:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan ilçeye modern yaşam alanları kazandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken önceki aylarda Mehmetağa Mahallesi’nde 1. etabı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan yürüyüş yolunun 2. etabına Kullar Tepecik Mahallesi’nde çalışmalara başlandı.

DOĞAYA SAYGILI İNSAN ODAKLI GÜZEL İŞLER

Daha yaşanabilir ve huzurlu Başiskele için doğaya saygılı insan odaklı hizmetlere devam eden Başiskele Belediyesi, kentin çehresini güzelleştiriyor ve vatandaşlara sosyal alanlar oluşturuyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla geçtiğimiz aylarda Mehmetağa Mahallesi’nde Kiraz Dere ve Çınarcık Sokak boyunca Adapark alanına kadar uzanan bölümün 400 metrelik kısmında yürüyüş yolunun ilk etabı tamamlanırken, Kullar Tepecik Mahallesi’ndeki alanda 2. etap çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Toplamda 3548 m2 alan üzerinde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak ikinci etapta  210 metre uzunluğunda yürüyüş yolu yapılacak.

İki mahalleyi birbirine bağlayacak yürüyüş yolunun 2. etabı da tamamlandığında vatandaşlar toplamda 610 metre boyunca kesintisiz bir şekilde güvenle ve huzurla yürüyüş yapabilecekler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.