BAŞİSKELE’DE İKİ SOKAK DAHA KONFORLU HALE GELİYOR

Yaz aylarında yol yapım çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi, ilçede iki sokağı daha kilitli parke taşlarıyla kaplayarak konforlu hale getiriyor.

GÜNDEM Yayın: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 24.05.2021 09:24:13
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında trafik yoğunluğunun azalmasını fırsata çeviren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başiskele'de vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşımı için geçen haftalarda 4 sokağın parke yol çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri son olarak Seymen Mahallesi'nde yer alan Bağcı ve Uzay Sokak'ta parke yol çalışması gerçekleştiriyor. 

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve programlar çerçevesinde Başiskele Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu ilçede yeni imara açılan ve alt yapıları tamamlanan yollar hem konforlu ve güvenli hale getiriliyor hem de estetik bir görünüm kazandırılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.