Başiskele’de Minik Kitapseverlere Çocuk Kütüphanesi

Çocuklara kütüphane ortamını sevdirip, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Başiskele’de Çocuk Kütüphanesi açılıyor.

KÜLTÜR Yayın: 02 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 02.04.2021 17:12:30
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Eğitimden kültüre, spordan sanata kadar birçok dalda Başiskele’nin şanslı çocuklarına Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü liderliğinde gönülden hizmetler sunan Başiskele Belediyesi, çocuklara yönelik yeni bir projeyle kentte güzel işlere devam ediyor.

Başiskele Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda atıl halde duran bina Çocuk Kütüphanesi yapılacak. Başkan Özlü’nün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, bina içerisinde restorasyon çalışmalarına başladılar. Başkan Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmaların önümüzdeki ay 23 Nisan’a kadar tamamlanması bekleniyor.

Yaklaşık 250 metrekarelik binada yapılan çalışmalar neticesinde Başiskele’nin ilk çocuk kütüphanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açılarak Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’den çocuklara armağan edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.