BAŞİSKELE'DE SPORA YATIRIM

Başiskele'de 2021 yılını "Gençlik Yılı" ilan eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençlere ve spora yönelik yatırımlarına devam ediyor.

SPOR Yayın: 25 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.04.2021 12:17:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

BAŞISKELE'DE GENÇLERE VE SPORA YATIRIMA DEVAM

Koronavirüs Salgını'na rağmen 2021 yılında da hizmetlerine durmaksızın devam eden Başiskele Belediyesi, vatandaşların taleplerini mahallelelerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yerine getiriyor. Geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere ayrı bir önem gösteren Belediye  Başkanı M. Yasin Özlü, birçok hizmeti ve yatırımı bu yıl hayata geçirmeyi hedeflerken son olarak Karadenizliler Mahallesi'nde gençlerin güvenle spor yapabileceği modern basketbol ve futbol sahasını ilçeye kazandıracak.

BAŞKAN ÖZLÜ: "GENÇLERİMİZE BÜYÜK DEĞER VERİYORUZ"

Projesi büyük bir titizlikle hazırlanan ve kısa bir sürede tamamlanan modern sahaların yapımı için ilk kazma vurulurken, Başkan M. Yasin Özlü de çalışmaları yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında ilgili ekibinden bilgi alan Başkan Özlü, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Başiskelemiz'de gençlere yönelik hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. 2021 yılını 'Gençlik Yılı' olarak ilan etmiştik. Bu kapsamda ilçemizin her bir köşesinde gençlerimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çağımızın gereklerine de uygun olarak yeni ve modern yatırımlar yapıyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve güvenle spor yaparak sağlıklı ve huzurlu birer birey olmaları adına bu güzel projemizi ilçemize kazandıracağız. Bu projemiz ile Karadenizliler Mahallemize yaklaşık 2000 metrekarelik alanda 450 metrekare futbol sahası, 200 metrekare basketbol sahası, yeşil alanlar ve dinlenme alanları kazandıracağız. Genç kardeşlerimizin yeni cazibe merkezi olacak bu yatırımımızı en kısa zamanda tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz."  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.