BAŞİSKELE'DE TAM KAPANMADA TEMİZ İŞLER

Başiskele Belediyesi, tam kapsamlı sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçenin her bir mahallesinde boş kalan sokak ve caddelerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

GÜNDEM Yayın: 02 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 02.05.2021 00:45:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’nin daha temiz ve estetik bir kent olması için yoğun çaba harcayan Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklardaki çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek, Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek için yoğun mesai harcıyor. Pandemi ile mücadele kapsamında tam kapanmayla birlikte trafiğe çıkan araç ve yaya sayısının iyice azalmasını fırsata dönüştüren belediye ekipleri ana arterler başta olmak üzere sokak ve caddeleri vakumlu yol süpürme araçlarıyla süpürdüler. Daha sonra süpürülen yollar su tankerleri ile özel solüsyonlu ve bol köpüklü suyla yıkandı. Daha temiz ve yaşanabilir Başiskele için büyük bir titizlikle çalışan temizlik ekipleri, ara sokakların mıntıka temizliğini çalı süpürgeleriyle yaptılar.

EVSEL VE BİTKİ MOLOZ ATIKLARI ANINDA TOPLANDI

Tam kapanma sürecinde evsel atıkların artması ve vatandaşların bağ bahçe işlerinin yoğunlaşması dolayısıyla moloz ve bitki atıklarının anında toplanması konusunda teyakkuzda olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her bir noktasında bulunan çöp konteynerları çevreye olumsuz bir görüntü vermeden ve kötü koku yaymadan toplandı. Çöp taksi araçları vasıtasıyla çöp konteynerları etrafına bırakılan moloz atıklar, bağ, bahçe ve bitkisel atıklar süratle temizlendi. Ayrıca ekipler, çöp konteyner yıkama ve dezenfekte aracıyla özellikle kötü koku ve kirliliğe neden olan evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlerini yıkama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.