BAŞİSKELE'DE ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla yolları konforlu ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 13.07.2021 11:20:59
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları Başiskeleli vatandaşların talepleri ve programlar dahilinde teker teker gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ekipler, Seymen Mahallesi Cesur Sokak ve Vezirçiftliği Mahallesi Gedik Sokağı sıcak asfaltla kaplayarak caddeyi hem araç sürücüleri hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirdiler. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde ilçede ulaşım ağının genişlemesi ve kalitesinin artırılması için büyük bir özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başiskele genelinde yol çalışmalarına programlar çerçevesinde devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.