BAŞİSKELE’DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi ilçe genelinde vatandaşların ulaşımının daha rahat ve konforlu olabilmesi için gece gündüz demeden yol çalışmalarına devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 12:07:50
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlerle bozulan ve eskiyen yolları vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde yeniliyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak Vezirçiftliği Mahallesi Gedik Sokak ve Karadenizliler Mahallesi Çakır Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, 750 metre uzunluğundaki Gedik Sokağa yaklaşık bin 750 ton sıcak asfalt seriliyor. Gece gündüz demeden yapılan asfalt çalışmaları tamamlandığında Fakülte Caddesi’nden D130 Karayolu yan yoluna kadar bağlantı sağlanacak. Ayrıca yol yapım ekipleri, Karadenizliler Mahallesi sınırları içerisindeki yaklaşık 300 metrelik Çakır Sokağı da sıcak asfaltla kaplıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.