BAŞİSKELE'DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAM GAZ SÜRÜYOR

Başiskele genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, üç sokağı daha asfaltlayarak konforlu hale getirdi.

GÜNDEM Yayın: 01 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.09.2021 22:49:03
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Yol yapım çalışmalarıyla ilçenin ulaşım ağını genişleten, ilçede yol konforunu ve güvenliğini arttıran Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların üst yapı sorunlarına kalıcı ve sağlam çözümler buluyor. Bu kapsamda son olarak ekipler, Karadenizliler ve Ovacık Mahallesi'nden geçen Erkut ve Gafur Sokak’ın sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdiler. Ekipler ayrıca Kılıçarslan Mahallesi’nde yaklaşık 600 metrelik Fuzuli Sokak’ı da sathi asfalt çalışmasını yaptılar.

Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda ve programlar çerçevesinde ekiplerin sıcak havaya rağmen hummalı çalışmaları neticesinde asfaltla kaplanan yollar, hem yayalar hem de araç sürücüleri için konforlu ve güvenli hale getirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.