BAŞİSKELE'Lİ KADINLARDAN FARKINDALIK EĞİTİMİ

Başiskele’de vatandaşların sağlığına bilinçlenmesine özen göstererek sağlıklı bir toplum oluşturmaya büyük gayret gösteren Başiskele Belediyesi, “Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği” düzenledi.

GÜNDEM Yayın: 15 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.10.2021 14:56:33
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Başiskele Belediyesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Op. Dr. Tolgay Akın, Başiskele Sahili’nde bir araya gelen kadınlara meme kanseriyle ilgili önemli bilgiler verirken her hastalıkta olduğu gibi bu hastalıkta da erken teşhisin çok önemli olduğunu anlattı.

KADINLAR PEMBE BALON UÇURDULAR

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak açık havada yapılan etkinlikte Dr. Akın’ın bilgilendirmesinin ardından katılımcılar, meme kanseri farkındalık rengi olan pembe renkteki balonları gökyüzüne bıraktılar ve etkinlik alanındaki bir ağaca da pembe kurdeleler bağladılar.

KATILIMCILAR ÜCRETSİZ TETKİK HAKKI KAZANDILAR

Etkinliğe katılan her kadının VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nden ücretsiz meme kanseri tetkik hakkı kazandığı etkinlikte, Cyclelogy Coffee tarafından kahve ikramı da yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.