BAŞİSKELE’NİN CADDE VE SOKAKLARINDA ESTETİK İŞLER

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşlarını boyayarak hem estetik hem de güvenli ulaşımı sağlıyor.

YAŞAM Yayın: 10 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 10.05.2021 15:50:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Tam kapanma sürecini fırsata çeviren Başiskele Belediyesi ekipleri, trafik yoğunluğunun asgari düzeye indiği kentte vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergâhları başta olmak üzere kentin muhtelif yerlerindeki kaldırım ve orta refüjlerde bordür taşlarını sarı renge boyadılar.Kış aylarında yağmurdan, yazın ise sıcaklardan etkilenerek boyaları silinen bordür taşları Başiskele genelinde yürütülen çalışmalarla tekrar boyanarak yenileniyor. Sarı renkte boyanan kaldırımlar, kavşaklar ve orta refüjlerdeki bordürler, araç sürücüleri ve yayalar için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların daha güzel ve estetik bir görünün kazanmasını sağlıyor. Yayaların ve araç sürücülerinin güvenle ulaşımlarını yapabilmesi için çok önemli bir çalışma olan bordür boyama çalışmaları neticesinde özellikle gece vakitlerinde kentte muhtemel kazaların önüne geçilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.