BAŞİSKELE SAHİL'DE TİYATRO KEYFİ

Başiskele Belediyesi, "Bu Yaz Sahile Gel-2022" etkinlikleri kapsamında dün akşam Başiskeleliler’e bu kez tiyatro keyfi yaşattı.

SANAT Yayın: 22 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 22.07.2022 18:02:32
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Sahili yaz boyunca çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi tarafından hazırlanan dolu dolu etkinlik takviminde dün akşam yetişkin tiyatrosu sahnelendi. “Deliriyorum Ben, Haberin Olsun” adlı komedi türündeki yetişkin tiyatrosunu vatandaşlar büyük bir ilgiyle izlediler.

KOMEDİ TUFANI YAŞANDI

Sıradan bir klinik sahibi olan Dr. Necip’in sıra dışı davranış bozuklukları olan hastalarıyla yaşadığı olayların anlatıldığı tiyatro oyunu 2 perde halinde sahnelendi. Usta oyuncuların gösterdiği yüksek performansla tiyatroseverler keyifli bir gece yaşadılar. Komedi tufanının yaşandığı tiyatro gösterisi yaklaşık 1 saat sürerken Başiskeleliler, gösteri sonunda oyuncuları büyük bir coşkuyla alkışlayarak ödüllendirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.