BAŞİSKELE’YE YENİ PARKE YOLLAR

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 20:13:02
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Yaz aylarında yol yapım ve onarım çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli’nin en fazla nüfus artış hızına sahip ilçesinde yeni imara açılan yolları bir bir kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Gün geçtikçe ulaşım ağı genişleyen Başiskele’de vatandaşların talepleri doğrultusunda ve programlar çerçevesinde yeni yollar imara açılıyor. Alt yapısı kısa sürede tamamlanan yolların üst yapı çalışmaları da ilçe genelinde sürüyor. Bu kapsamda son olarak Seymen Mahallesi Civelek Sokak’ta parke yol çalışmalarını tamamlayan ekipler, Yeniköy Merkez Mahallesi Belek ve Fıstık Sokağın yolunu parke taşlarıyla kaplıyor. Başiskeleli vatandaşlara daha güvenli ve konforlu yollar kazandıran Başiskele Belediyesi, büyük bir titizlikle yaptığı çalışmalarla kente de estetik güzel bir görünüm kazandırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.