BAŞİSKELE’YE YEPYENİ PARKE YOLLAR

Başiskele’nin genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, kente yepyeni parke yollar kazandırmaya devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 09:59:10
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

İlçenin tüm mahallerindeki üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sorunlara kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Merkez Mahallesi ve Damlar Mahallesi’nde kilitli parke yol çalışmalarına devam etti. Kentin ulaşım ağını her geçen gün genişleten ve mahalle sakinlerinin yol ihtiyacını karşılayan belediye ekipleri, Yeniköy Merkez Mahallesi Belek ve Fıstık Sokak’ın parke yol çalışmalarını tamamlarken, Damlar Mahallesi Gülçiçek ve Ekol Sokak’taki çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor. Konforlu ve güvenli yeni yollarına kavuşan bölge sakinleri, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.