BAŞİSKELE YOLLARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Başiskele Belediyesi, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve güvenli hale getirmek adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

GÜNDEM Yayın: 07 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 07.09.2021 16:56:12
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

ALT VE ÜST YAPI

Doğası ve merkezi konumuyla cazibe merkezi haline gelen Başiskele, Kocaeli’nin en yüksek nüfus artış hızına sahip ilçesi konumunda bulunuyor. Başiskele Belediyesi’ne bağlı ekipler, hızlı artan nüfusa bağlı olarak ortaya çıkan yeni sokak ve caddelerde vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması ve mağdur olmaması amacıyla gece gündüz alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

6 SOKAKTA ÇALIŞMA

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında yolları sıcak-soğuk asfalt ve parke taşı ile kaplıyor. Bu kapsamda ekipler Paşadağ Mahallesi’nde bulunan Boncuk Sokak, Yabanoğlu Sokak ve Elif Sokak’ta sıcak asfalt; Şehitekrem Mahallesi’nde bulunan Bahçe Sokak, Sevim Sokak ve Uyum Sokak’ta ise parke yol çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.