BAŞİSKELELİLER KENT BAYRAMLAŞMASI'NDA HASRET GİDERDİ

Başiskele Kaymakamlığı ve Başiskele Belediyesi, iş birliği ile düzenlenen 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması Barbaros Mahallesi Semt Meydanı'nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM Yayın: 21 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.07.2021 18:52:54
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İlçe Garnizon Komutanı Deniz Albay İbrahim Hakkı Er, İlçe Jandarma Komutanı Gürbüz Göksu, ilçe protokolü, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Başiskeleli vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 yıldır devam eden Koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan kent bayramlaşması bu yıl ilk kez Kurban Bayramı'nın ikinci gününde 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması ile Başiskeleliler hasret giderdi. Temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde tüm kırgınlıklar ve dargınlıklar giderildi ve gönüller bir oldu. 

Kent Bayramlaşması'na katılım gösteren misafirlere ikramlarda da bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.