BAŞKAN AYGÜN, ÇINARLI TEŞKİLATI’NA KONUK OLDU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Çınarlı Mahalle Teşkilatı’na konuk olarak projelerin son durumu ile ilgili istişarede bulundu.

GÜNDEM Yayın: 10 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 10.06.2021 11:33:56
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığının en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de çalışmalar kademeli normalleşme sürecinde artarak devam ediyor. Sık sık AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu buluşmalarında geride kalan iki yıllık süreçte hizmete sunduğu çalışmaları ve projeleri paylaşarak, katılımcıların görüş ve önerilerini alıyor. Başkan Aygün, son olarak AK Parti Çınarlı Mahalle Teşkilatı’na konuk oldu. AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan ve Meclis Üyesi Abdullah Yıldırım’ın da yer aldığı toplantıda sinevizyon eşliğinde projelerdeki son durumu aktaran Başkan Aygün, tüm mahalle teşkilatlarıyla tek yürek olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.