BAŞKAN AYGÜN: ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ

Başkan Aygün, Derince Belediyesi bünyesinde eğitim veren spor okullarını ziyaret etti. Çocuklar ve gençlerle bir araya gelen Başkan Aygün, “'Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın daima yanındayız” dedi.

GÜNDEM Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 11:56:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

4 AYRI BÖLGEDE 9 FARKLI BRANŞ

En önemli projelerinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye birbirinden önemli tesisler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete giren Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni ilçe gençliğine armağan eden Başkan Aygün ardından Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Fatih Gençlik ve Spor Merkezi ile kalıcı eserler kazandırmaya devam etti. Yaz döneminin başlamasıyla birlikte ise Derince Belediyesi öncülüğünde ilçede 4 ayrı bölgede 9 farklı branşta düzenlenen kurslar ile adeta spor şöleni yaşanıyor.

 

SPOR OKULLARI HİZMET VERİYOR

Derince Belediyesi’nin Belediye Derincespor ile birlikte startını verdiği spor okulları 4 bölgede, 9 farklı branşta pandemi şartlarına dikkat edilerek hizmet veriyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Yenikent Halı Saha Tesisleri ve Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, boks, taekwondo, kickboks, tenis, jimnastik ve atletizm branşlarında eğitimler veriliyor. Bir yandan kayıt sürecinin de devam ettiği spor okullarıyla ilgili vatandaşların (0262) 223 48 39 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

 

FUTBOL OKULU VE KARATECİLER

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve ilçe yöneticileri ile birlikte spor okullarını ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi. İlk olarak Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde antrenman yapan minik futbolcuları ziyaret eden Başkan Aygün, ardından Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde çalışmalarını sürdüren karateciler ile bir araya geldi. İnşa ettikleri Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hepsinin çocuklar ve gençler için olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın daima yanındayız” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.