BAŞKAN AYGÜN’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu kez Deniz Mahallesi'nde devam etti.

YAŞAM Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 14:58:23
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Derince genelinde farklı bölgelerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Başkan Aygün bu kez Deniz Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri esnasında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Mustafa Morgül, Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Esnaf buluşmalarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, “Pandemi sürecinde fedakarca görev yapan esnaflarımızla bugün yine bir araya gelerek istişarede bulunduk. Değerli görüş ve önerileri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.