BAŞKAN AYGÜN’DEN İTFAİYE MERKEZİ’NE ZİYARET

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret ederek itfaiyecilerimizle bir araya geldi.

YAŞAM Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 10:54:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

185 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ülkemiz genelinde son sekiz günde 44 ilde çıkan 197 orman yangınının 185'i kontrol altına alınırken, devam eden yangınların söndürülmesi için de başta itfaiye teşkilatları olmak üzere tüm ilgili birimler özveriyle görev yapıyor. 5 ilde 12 orman yangınını söndürme çalışmaları tüm hızıyla sürerken itfaiyecilerimiz gece, gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Derince’de yer alan İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret ederek, kahraman itfaiyecilerimizle bir araya geldi.

 

KAHRAMANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu ziyarette Başkanlar Aygün ve Merdan’a Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Furkan Güngör, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Son günlerde yaşadığımız yangın felaketlerinin kahramanı olan tüm itfaiyecilerimizi temsilen Derinceli itfaiyecilere teşekkür eden Başkan Aygün, “Yangın bölgesinde canla, başla mücadele eden itfaiye ve diğer kahraman personellerimize çok şey borçluyuz. Sizlerin nezdinde kahramanlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.