BAŞKAN AYGÜN’DEN KONUKLARINA TAŞKÖPRÜ ASPİR YAĞI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Rize Platformu Başkanı Kenan Alan ve Çaykur Tanıtım ve Reklam Sorumlusu Mustafa İstipoğlu’nu ağırladı. Konuklarına tarımsal kalkınma projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim etti.

GÜNDEM Yayın: 01 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 01.06.2021 13:04:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ALAN VE İSTİPOĞLU

Geride kalan süreçte Derince’de birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Başkan Aygün, istişareye de özel önem veriyor. İlçe genelinde vatandaşlarla, esnaflarla ve kentin dinamikleri ile sık sık bir araya gelen Başkan Aygün, il dışından gelen konukları ile de buluşarak projelerini değerlendiriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu bağlamda son olarak Rize Platformu Başkanı Kenan Alan ve Çaykur Tanıtım ve Reklam Sorumlusu Mustafa İstipoğlu’nu ağırladı

TAŞKÖPRÜ ASPİR YAĞI

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiği konuklarına yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verirken, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı takdim etmeyi de ihmal etmedi. Alan ve İstipoğlu da Başkan Aygün’ün iki yıllık süreçte Derince’ye çok önemli projeler kazandırdığını belirterek, tarımsal kalkınma hamlesinin örnek nitelik taşıdığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.