BAŞKAN AYGÜN’DEN YENİKENT’TE TEMASLAR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent Mahallesi’nde önce esnaf ziyaretlerinde bulundu ardından teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

YAŞAM Yayın: 04 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 04.06.2021 12:02:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İLK ZİYARET ESNAFLARA

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini bir bir hizmete sunarken, esnaf ve vatandaş buluşmalarına da özen gösteriyor. Bu bağlamda sık sık ilçenin farklı noktalarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Aygün, bu kez Yenikent Mahallesi’ne konuk oldu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Yenikent’te bulunan Venüs İş Merkezi esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Aygün, pandemi ile mücadele sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm esnaflara teşekkür ederek bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Aygün, esnaf buluşmasının ardından AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

 

YENİ ÜYELERE ROZET

Yenikent Mahalle Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Aygün, burada parti mensuplarıyla geride kalan iki yıllık süreçte yapılan hizmet ve projeleri değerlendirdi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı programda konuşma yapan İlçe Başkanı Koray Merdan, kademeli normalleşme süreci ile birlikte gönül seferberliğini sürdürdüklerini söyledi. Yenikent Mahallesi ve ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştiren Başkan Aygün ise “Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla Derince’miz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Başkanlar Aygün ve Merdan, programın sonunda AK Parti’ye yeni üye olan isimlerin rozetlerini taktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.