BAŞKAN AYGÜN İBNİ SİNA TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İbni Sina Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelerek projelerin son durumu ile ilgili istişarede bulundu.

GÜNDEM Yayın: 17 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 17.06.2021 11:52:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TEŞKİLAT BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Aygün, teşkilat buluşmalarına da önem veriyor. Bu kapsamda sık sık mahalle yönetimleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu görüşmelerde iki yıllık süreçte hizmete sunduğu projeleri paylaşarak teşkilat yöneticilerinin görüş ve önerilerini alıyor. Teşkilat buluşmaları kapsamında gerçekleşen son toplantı İbni Sina Mahalle Yönetimi ile gerçekleşti. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda Belediye Meclis Üyesi Nurhan Baytak, İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Bostan ve Emre Kaya ile İbni Sina Mahallesi yöneticileri de hazır bulundu.

 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLERİMİZ

Toplantıda sinevizyon eşliğinde projelerdeki son durumu aktaran Başkan Aygün, yaptığı açıklamada, “AK davamızın gönüllü neferleri olan teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, mahalle toplantısının ardından ise ilçe binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren İbni Sina Mahallesi Gençlik Kolları ile bir araya geldi. İlçe Gençlik Koları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve gençlik kolları yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Gençlerimizin fikirlerini önemsiyor, onlara değer veriyoruz. 2023 hedefimize emin adımlarla yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.