BAŞKAN BÜYÜKAKIN BİZİM GÜNDEMİMİZ SUNİ DEĞİL HALKIN GÜNDEMİ

Başkan Büyükakın, “Sahte gündemlerin değil vatandaşımızın beklediği hizmetleri yaparak milletimizle olan gönül bağımızı ilk günden daha da güçlendiriyoruz” dedi.

SİYASET Yayın: 31 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 31.07.2021 11:41:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Başkan Büyükakın, “Sahte gündemlerin değil vatandaşımızın beklediği hizmetleri yapıyoruz”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, kanaat önderleri başta olmak üzere AK Parti teşkilatlarında uzunca yıllar görev yapmış istişare kurulu üyelerini de ziyaret etmeyi sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte, AK Parti İstişare kurulu üyeleri Nevzat Taşdemir ve Abdullah Yalçınkaya’nın yanı sıra, kanaat önderlerinden Muzaffer Sandalcı ve aile büyüklerini kaybeden Ahmet Kaya’yı ziyaret ederek taziyelerini iletti. AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu istişare kurulu üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde dile getiren Başkan Büyükakın, “Kardeşliğimizden, muhabbetimizden, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Bizim yolumuz, halkımıza hizmettir. AK Parti teşkilatları ve bu dava uğrunda fedakârlık gösteren her büyüğümüze ve kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

“AK PARTİ TEŞKİLATLARININ YOLU DA KARDEŞLİKTİR” 

“Millete hizmet olan istikametimizden asal taviz vermeden devam ediyoruz” diyerek ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Her zaman söylediğimiz bir şey var. Biz millete efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için geldik. İşte biz bu yolun sevdalısıyız. Biz bu kutulu yol ve davaya inanırken, bu yolda kesinlikle ikbal devşirmek için değil, milletimize, şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için yürüyoruz. Tabi AK Parti teşkilatlarının yolu da kardeşliktir. Milletimize hizmette çalışmalarımızı bereketlendiren ana hususlardan bir tanesi de işte budur. Milletimizle olan gönül bağımız, teşkilatımızın sahada ki etkinliği, Kocaeli’de muazzam hizmetlerin olmasına neden oluyor” ifadelerini sarf etti.

“HİZMET ÜRETMEYE, ESER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Bizim yolumuz kardeşlik, ülke sevdası, birlik ve beraberliktir” diyerek Kocaeli’ne hizmet ettiklerini de belirten Başkan Büyükakın, “AK Parti 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da milletine hizmet etmeyi sürdürecektir” diyerek açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Sahte gündemlerin değil vatandaşımızın beklediği hizmetleri yaparak milletimizle olan gönül bağımızı ilk gündekinden daha da güçlendiriyoruz. Gönüllerde ki yerimizi de koruyarak bayrağımız için hizmete devam ediyoruz. Tüm enerjimizi Kocaeli’miz ve milletimiz için hizmet üretmeye, eser üretmeye, taş üstüne taş koymaya harcıyoruz.” 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.